Σου βρίσκουμε δωρεάν τον πιο φθηνό πάροχο

ρεύματος  για το σπίτι σου!

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει άμεσα για να σου προτείνει το ιδανικό πρόγραμμα για οικιακό ρεύμα. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου τώρα!



    Έχεις κάποια απορία;

    Ψάχνεις για οικιακό ρεύμα;

    Βρες έναν έμπιστο σύμβουλο που θα σου προσφέρει λύσεις οικιακού ηλεκτρικού ρεύματος!

    Δες πως να το ανάψεις

    Συμπληρώνεις την φόρμα με τα στοιχεία σου.

    Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας σου τηλεφωνεί άμεσα.

    Αλλάζεις πάροχο χωρίς να κουνηθείς.

    Βλέπεις ουσιαστική μείωση στο λογαριασμό σου.

    Ρεύμα για το Σπίτι σου

    Έχεις κουραστεί να ψάχνεις το οικονομικότερο τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος και στο τέλος να διαπιστώνεις ότι λόγω χρεώσεων, που δεν είχες καν ενημερωθεί γι’ αυτές, ο λογαριασμός σου έρχεται και πάλι φουσκωμένος; Ή μήπως για την έκπτωση συνέπειας που σου υποσχέθηκαν και περιμένεις ακόμη να δεις στον λογαριασμό σου;

    Είναι αυτές οι υποσχέσεις για φθηνό ρεύμα που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, γιατί πολύ απλά, δεν πληρώνεις μόνο την κατανάλωση του ρεύματος που κάνεις, αλλά και επιβαρύνσεις που δεν θα έπρεπε να έχεις!

    Σταμάτα να πληρώνεις υπέρογκα ποσά για φυσικό αέριο και ρεύμα στο σπίτι και επικοινώνησε με το AnapseTo! Μπορούμε να εντοπίσουμε τον προμηθευτή ενέργειας που θα σου προσφέρει οικονομικές χρεώσεις από τον 1ο μήνα αλλά και με ευνοϊκούς όρους για το σύνολο του συμβολαίου. Πάντα χωρίς δέσμευση ή ρήτρα αποχώρησης και χωρίς να χρειάζεται αλλαγή παρόχου ή αναζήτηση προσφοράς ρεύματος κάθε μήνα.

    Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του AnapseTo, προσφέρουν πακέτα με φθηνό οικιακό ρεύμα, «κομμένα και ραμμένα» στις ανάγκες σου! Με εμάς, δεν πληρώνεις ούτε ρήτρα αναπροσαρμογής. 

    Το πιο βασικό όμως είναι ότι, σε αντίθεση με τα περισσότερα πακέτα που κυκλοφορούν εκεί έξω, εμείς σου εξασφαλίζουμε αληθινή έκπτωση συνέπειας ή έκπτωση ρεύματος στον πρώτο κιόλας λογαριασμό! Χωρίς να περιμένεις καθόλου! Αυτή είναι μία μεγάλη ελάφρυνση για όλους τους οικιακούς καταναλωτές, που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα!

    Επικοινώνησε τώρα με το AnapseTo για να εξασφαλίσεις πραγματικά φθηνό ρεύμα για το σπίτι σου!

    Απόκτησε πριν από όλους τα πιο φθηνά πακέτα οικιακού ρεύματος!

    Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα σε καλέσει ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας για να σε εξυπηρετήσει.

      Ενδιαφέρομαι για:

      Συχνές Ερωτήσεις

      Ποια εταιρεία με συμφέρει για να έχω φθηνό ρεύμα στο σπίτι μου

      Το «ποια εταιρεία ρεύματος με συμφέρει;» είναι η ερώτηση του 1.000.000 ευρώ. Η διαδικασία για να εντοπίσεις τον πιο οικονομικό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας είναι δύσκολη και χρονοβόρα. Θα χρειαστεί να συγκρίνεις τις χρεώσεις κάθε εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, αν διαθέτει σύστημα επιβράβευσης στη συνέπεια πληρωμής και την ορθή εφαρμογή της κρατικής επιδότησης στους λογαριασμούς. 

      Ένα επιπλέον κριτήριο είναι η δυνατότητα που παρέχουν κάποιοι πάροχοι ώστε, να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή την κατανάλωσή σου, λαμβάνοντας εκκαθαριστικό κάθε μήνα όπου δηλώνεις ο ίδιος τις ενδείξεις σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να λαμβάνεις και τις τυχόν εκπτώσεις συνέπειας που προκύπτουν από την εκάστοτε προσφορά ρεύματος

      Ποιο χρώμα τιμολογίου με συμφέρει για το ρεύμα του σπιτιού μου;

      Οι εξελίξεις στην εγχώρια αγορά ενέργειας είναι ραγδαίες. Μετά την εφαρμογή της νέας τιμολογιακής πολιτικής στην αρχή της χρονιάς, έχει φανεί έως τώρα ότι τα κυμαινόμενα τιμολόγια, ειδικότερα το κίτρινο, προσφέρουν το πιο οικονομικό ρεύμα.

      Συγκεκριμένα, για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο το κίτρινο τιμολόγιο, του οποίου η τιμή ανακοινώνεται στο τέλος του μήνα, παρείχε το πιο φθηνό ρεύμα. Ωστόσο, το μειονέκτημα με τα κυμαινόμενα είναι ακριβώς αυτό – ότι, δηλαδή, δεν υπάρχει σταθερότητα. Ενέχουν ρίσκο, καθώς οι τιμές μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή.

      Από την άλλη, το μπλε τιμολόγιο, είναι σταθερό χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής, οπότε δεν χρειάζεται να σε απασχολούν οι διακυμάνσεις της αγοράς, αλλά έχει τις υψηλότερες τιμές ανά κιλοβατώρα.

      Για να βρεις αυτό που σε συμφέρει, συμβουλέψου τους ειδικούς μας στο AnapseTo. Θα σε καθοδηγήσουν κατάλληλα, ώστε να βρεις τον πάροχο και το χρώμα τιμολογίου με το πιο φθηνό οικιακό ρεύμα για ΣΕΝΑ! 

      Τι να προσέξω στην επιλογή προγράμματος;

      Υπάρχει η δυνατότητα να εξοικονομήσεις χρήματα, επιλέγοντας το κατάλληλο πρόγραμμα για οικιακό ρεύμα ή για επαγγελματικό ρεύμα λαμβάνοντας υπόψη τα εξής:

      Έκπτωση συνέπειας  

      Με την έκπτωση συνέπειας, οι εταιρείες επιβραβεύουν τους συνεπείς καταναλωτές, που σπεύδουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς πριν τη λήξη της προθεσμίας. Στο ΑnapseTo έχουμε προγράμματα για το πιο φθηνό ρεύμα στο σπίτι, στα οποία η έκπτωση ισχύει από την αρχή του συμβολαίου και χωρίς να τη χάνουν ακόμη και αν αλλάξουν πάροχο, ακριβώς επειδή εφαρμόζεται από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό!

      Κρατική επιδότηση

      Κάθε μήνα το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει το ακριβές ποσό κρατικής επιδότησης για τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής: 

      • Το ύψος της επιδότησης ανά μεγαβατώρα για μηνιαία κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες. 
      • Το ίδιο ποσό επιδότησης θα λάβουν και όσοι έχουν μηνιαία κατανάλωση πάνω από 500 κιλοβατώρες με την προϋπόθεση ότι θα μειώσουν κατά 15% την μέση ημερήσια κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή.
      • Το ύψος της επιδότησης για νοικοκυριά, ενταγμένα στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.
      • Το ύψος της επιδότησης για αγρότες.

      Τυχόν εκπτώσεις που αποφασίζουν οι πάροχοι, δεν πρέπει να μπερδεύονται με την όποια ελάφρυνση από κρατική επιδότηση.

      Τιμή κιλοβατώρας (kWh)

      Σου υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει κάποια σταθερή τιμή κιλοβατώρας και οι πάροχοι ρεύματος την ανακοινώνουν κάθε 20 του μήνα. Οι παράγοντες, που διαμορφώνουν το ύψος της είναι η αρχική ανακοινωμένη τιμή του προγράμματος, η έκπτωση συνέπειας σε αυτό καθώς και το ποσό κρατικής επιδότησης. 

      Συνδρομή

      Αυτό που πρέπει αρχικά να αποφύγεις είναι η πρόσθετη συνδρομή, η οποία επιβάλλεται από πολλούς παρόχους. Εμείς σου βρίσκουμε παρόχους, που αναφέρουν ξεκάθαρα ότι δεν επιβάλλουν συνδρομή στους καταναλωτές.

      Αλλαγή παρόχου οικιακού ρεύματος

      Η ενεργειακή κρίση έχει γονατίσει εξίσου τα νοικοκυριά αλλά και τις επιχειρήσεις που αναζητούν, και εκείνες με τη σειρά τους, φθηνό επαγγελματικό ρεύμα. Είναι απολύτως λογικό να θέλουν να προχωρήσουν σε αλλαγή προμηθευτή ρεύματος, μόλις ανακαλύψουν πιο συμφέρουσα προσφορά! Γλύτωσε χρόνο και κυρίως χρήμα, επικοινωνώντας σήμερα με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας!

      Μην ξεχνάς ότι μπορείς να προχωρήσεις σε αλλαγή παρόχου ρεύματος για το σπίτι, χωρίς καμία υποχρέωση αποζημίωσης στον προηγούμενο πάροχο. Προκειμένου να έχεις την ελευθερία επιλογής για οικονομικό ρεύμα στο σπίτι, σου εξασφαλίζουμε συμβόλαια χωρίς δέσμευση παραμονής.

      Πότε να αλλάξω πάροχο ρεύματος στο σπίτι μου;

      Η απάντηση στην ερώτηση πότε να αλλάξω πάροχο ρεύματος στο σπίτι είναι ΤΩΡΑ

      Στο ΑnapseTo διαθέτουμε τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία, ώστε να παρέχουμε λύσεις για το πιο συμφέρον πρόγραμμα ρεύματος και φυσικού αερίου για το σπίτι. Σου βρίσκουμε παρόχους που δηλώνουν ξεκάθαρα την τιμή της κιλοβατώρας, προσφέρουν φθηνό ρεύμα χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής σε όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου και εφαρμόζουν όπως πρέπει την κρατική επιδότηση και την έκπτωση συνέπειας στον πρώτο λογαριασμό. 

      Σου προτείνουμε λύσεις για αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος που να ταιριάζουν με την τσέπη σου. 

      Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα σου βρούμε ολοκληρωμένη προσφορά για να έχεις μειωμένους λογαριασμούς ρεύματος στο σπίτι από τον πρώτο μήνα!

      Πρόσθεσε τηλέφωνο ή e-mail και ένας έμπιστος σύμβουλος ενέργειας από το AnapseTo θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα!

      Χρειάζεσαι φθηνό ρεύμα για το σπίτι σου;

      Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου!

        Ποιον πάροχο έχεις για το Ρεύμα;

        Φωτογραφία του Τελευταίου Λογαριασμού Ρεύματος
        (προαιρετικά)

        Έχεις κάποια απορία;

        Back to top

        Μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς

        Άφησε μας το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου

          Σ' ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

          Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό!