Σου βρίσκουμε δωρεάν το πιο φθηνό πακέτο για

επαγγελματικό αέριο!

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει άμεσα για να σου προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα φυσικού αερίου σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σου. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου τώρα!

  Έχεις κάποια απορία;

  Ψάχνεις για Επαγγελματικό Φυσικό Αέριο;

  Απόκτησε έναν έμπιστο σύμβουλο που θα σου προσφέρει επαγγελματικές λύσεις φυσικού αερίου για την επιχείρησή σου!

  Δες πως να το ανάψεις

  Συμπληρώνεις την φόρμα με τα στοιχεία σου.

  Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας σου τηλεφωνεί άμεσα.

  Αλλάζεις πάροχο χωρίς να κουνηθείς.

  Βλέπεις ουσιαστική μείωση στο λογαριασμό σου.

  Φυσικό Αέριο για Επιχειρήσεις

  Ένα είναι σίγουρο: Τα έξοδα της επιχείρησής σου είναι πολλά και οι απαιτήσεις μεγάλες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, συμφωνείς σε προγράμματα ενέργειας με παρόχους, που κάθε μήνα θυμούνται να αυξήσουν τις χρεώσεις αλλά «ξεχνάνε» τις εκπτώσεις, που σου έχουν υποσχεθεί.

  Χωρίς τις εκπτώσεις όμως, το βάρος στους επαγγελματίες ή στη συντήρηση κοινόχρηστων χώρων γίνεται δυσβάσταχτο. Σταμάτα λοιπόν να πληρώνεις υπέρογκα ποσά για επαγγελματικό φυσικό αέριο και επικοινώνησε με το AnapseTo!  

  Τι θα έλεγες, αν άλλαζες άμεσα πάροχο ώστε να γλυτώσεις την πρόσθετη συνδρομή και να διασφαλίσεις ότι δεν θα σου επιβληθεί ρήτρα αναπροσαρμογής και θα γίνει ορθή απόδοση της κρατικής επιδότησης

  Επίσης, πώς θα σου φαινόταν αν ο καινούργιος προμηθευτής επαγγελματικού φυσικού αερίου, σου εξασφαλίζει μειώσεις, παροχές αλλά και ανταγωνιστικές χρεώσεις βάσει κατανάλωσης; Φανταζόμαστε ότι θα έλεγες ΝΑΙ, γιατί δεν μπορεί να υπάρχει κάποιος, που δεν θέλει φθηνό επαγγελματικό αέριο!

  Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του AnapseTo είναι έτοιμοι να σε ενημερώσουν σχετικά με το πρόγραμμα που σε συμφέρει, και να σου προτείνουν νέα σύνδεση για επαγγελματικό αέριο, που θα σου κάνει οικονομία. 

  Για να δώσεις τέλος στους «φουσκωμένους» λογαριασμούς, συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και περίμενε τηλέφωνό μας. Η λύση για φθηνό αέριο σε επιχειρήσεις είναι η δουλειά μας!

  Απόκτησε πριν από όλους τα πιο φθηνά πακέτα αερίου για επιχειρήσεις!

  Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα σε καλέσει ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας για να σε εξυπηρετήσει.

   Ενδιαφέρομαι για:

   Συχνές ερωτήσεις

   Ποια εταιρεία προσφέρει το φθηνότερο επαγγελματικό φυσικό αέριο;

   Έχεις ακούσει πολλές φορές για οικονομικό αέριο για επιχειρήσεις και όταν το πίστεψες, διαπίστωσες, ότι τελικά η έκπτωση που σου υποσχέθηκαν, χρεώθηκε με άλλη μορφή στον λογαριασμό. Άρπαξε τώρα την ευκαιρία για να βρεις εύκολα και ανέξοδα την εταιρεία, που προμηθεύει φθηνή ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο.

   Αναρωτιέσαι ποια εταιρεία φυσικού αερίου σε συμφέρει και αν υπάρχει πάροχος που προσφέρει φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο για επιχειρήσεις; Υπάρχει, και είναι η εταιρεία, που ξεκαθαρίζει από την αρχή τι χρεώσεις θα επιβάλλει, ποιες εκπτώσεις θα σου κάνει και παράλληλα θα δώσει σε σένα τον έλεγχο της κατανάλωσης, ώστε να πληρώνεις, μόνο ότι «καις». Εξασφάλισε ένα πακέτο για πιο φθηνό επαγγελματικό αέριο, με τα εξής δεδομένα:

   • Χρέωση αποκλειστικά με βάσει το πραγματικό κόστος της κατανάλωσης.
   • Χωρίς κρυφές χρεώσεις. 
   • Χωρίς πρόσθετη συνδρομή.
   • Συμμετοχή στις Κρατικές Επιδοτήσεις. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις αν έχει αποδοθεί ολόκληρο το ποσό της κρατικής επιδότησης, που δικαιούσαι. Έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις παρόχων που δεν ενσωματώνουν ορθώς την κρατική ενίσχυση για το επαγγελματικό αέριο ή την εξισώνουν με δικές τους προσφορές/εκπτώσεις. 
   • ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσίας ελέγχου κατανάλωσης και εξοικονόμησης ενέργειας, ώστε να καλύπτεις τις ανάγκες, χωρίς να ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου. 

   Με βάση τα παραπάνω θα πληρώνεις, ό,τι καταναλώνεις και χωρίς να σε χρεώνουν επιπλέον.

   BONUS: Γλιτώνεις την εγγύηση κατά την υπογραφή της σύμβασης με την ενεργοποίηση της πάγιας τραπεζικής εντολής για την εξόφληση των λογαριασμών.

   Επαγγελματικό φυσικό αέριο χωρίς ρήτρα προσαρμογής

   Πήρες μία ανάσα, καθώς δεν πληρώνεις ρήτρα αναπροσαρμογής ούτε για το ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε για το φυσικό αέριο στην κατοικία ή την επιχείρηση σου. Γλίτωσε μία και καλή από αυτό το χαράτσι, επιλέγοντας τον πάροχο για φυσικό αέριο επαγγελματικό, που εγγυημένα δεν επιβάλλει ρήτρα αναπροσαρμογής για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου. Μην χάνεις άλλο χρόνο και μην στερείς κεφάλαια από την επιχείρησή σου, πληρώνοντας υπερβολικές χρεώσεις. 

   Τι να προσέξω στην επιλογή προγράμματος;

   Στην περίπτωση αύξησης του τιμολογίου παροχής ή τροποποίησης των όρων της σύμβασης προμήθειας, μπορείς να καταγγείλεις τη σύμβαση εντός 30 ημερών από τη γνωστοποίηση της αλλαγής. 

   Για να κάνεις τη σωστή επιλογή θα πρέπει να βεβαιωθείς από τον νέο πάροχο ότι:

   • Θα πληρώνεις μόνο για την πραγματική σου κατανάλωση και μάλιστα από τον πρώτο μήνα του συμβολαίου.
   • Δεν επιβάλλει κρυφές χρεώσεις.
   • Δεν υπάρχει συνδρομή ή επιπλέον πάγια.
   • Δεν πληρώνεις εγγύηση με πάγια τραπεζική εντολή.
   • Ορθός υπολογισμός και απόδοση των κρατικών επιδοτήσεων στον λογαριασμό.

   Αλλαγή παρόχου φυσικού αερίου για επιχειρήσεις

   Πάρε άμεσα την απόφαση, κάνε νέα σύνδεση για επαγγελματικό αέριο και εξοικονόμησε χρήματα από τους λογαριασμούς σε επαγγελματικό ρεύμα και αέριο, γιατί η διαδικασία είναι απλή και ανέξοδη.

   • Ο νέος προμηθευτής αποστέλλει στον αρμόδιο διαχειριστή, αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης μετρητή κατανάλωσης μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος.
   • Η νέα σύμβαση τίθεται σε ισχύ από την ημέρα ισχύος του αιτήματος αλλαγής εκπροσώπησης μετρητή κατανάλωσης.
   • Εντός τριών ημερών από τη λήψη του αιτήματος εκπροσώπησης, ο αρμόδιος διαχειριστής επικοινωνεί με τον παλαιό προμηθευτή μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την ύπαρξη τυχόν ληξιπρόθεσμων οφειλών του πελάτη.
   • Αν δεν υπάρχουν ανεξόφλητοι λογαριασμοί, ο αρμόδιος διαχειριστής προβαίνει σε λήψη επιτόπιας τελικής ένδειξης του μετρητή κατανάλωσης.
   • Αν έχεις απλήρωτες οφειλές, πρέπει να τις εξοφλήσεις ή να κάνεις διακανονισμό ή να ζητήσεις, από το νέο προμηθευτή να αποδεχθεί την αναδοχή των οφειλών σου.

   Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να αλλάξω πάροχο φυσικού αερίου στην επιχείρησή μου;

   Μην διστάζεις να κυνηγήσεις την καλύτερη προσφορά για επαγγελματικό ή οικιακό ρεύμα και φυσικό αέριο. Έτσι, θα μειώσεις άμεσα και αποτελεσματικά τα έξοδα της επιχείρησής σου. Η ώρα να αλλάξεις προμηθευτή φυσικού αερίου, έχει φτάσει!

   Για να μην χάσεις καθόλου χρόνο, στο AnapseTo έχουμε κάνει την έρευνα για σένα, ώστε να σου προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα, που εξασφαλίζει λογικές χρεώσεις και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις στους λογαριασμούς. 

   Συμπλήρωσε τώρα τη φόρμα και βρες το πιο οικονομικό επαγγελματικό φυσικό αέριο!

   Χρειάζεσαι φθηνό φυσικό αέριο για την επιχείρησή σου;

   Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου!

    Ποιον πάροχο έχεις για το Αέριο;

    Φωτογραφία του Τελευταίου Λογαριασμού Αερίου
    (προαιρετικά)

    Έχεις κάποια απορία;

    Back to top

    Μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς

    Άφησε μας το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου

     Σ' ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

     Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό!