Σου βρίσκουμε δωρεάν το πιο φθηνό

φυσικό αέριο
 & ρεύμα για την επιχείρησή σου!

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει άμεσα για να σου προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα επαγγελματικού φυσικού αερίου και ρεύματος. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου τώρα!

  Έχεις κάποια απορία;

  Ψάχνεις για Επαγγελματικό Φυσικό Αέριο & Ρεύμα μαζί;

  Απόκτησε έναν έμπιστο σύμβουλο που θα σου προσφέρει επαγγελματικές λύσεις φυσικού αερίου και ρεύματος!

  Δες πως να το ανάψεις

  Συμπληρώνεις την φόρμα με τα στοιχεία σου.

  Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας σου τηλεφωνεί άμεσα.

  Αλλάζεις πάροχο χωρίς να κουνηθείς.

  Βλέπεις ουσιαστική μείωση στο λογαριασμό σου.

  Ρεύμα και Φυσικό Αέριο για Επιχειρήσεις

  Οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της επιχείρησής σου, σίγουρα σε έχουν προβληματίσει και σε έχουν κρατήσει ξάγρυπνο τα βράδια, καθώς κάθε μήνα περιέχουν νέες αδικαιολόγητες χρεώσεις.

  Η λύση σε αυτόν τον πονοκέφαλο είναι επαγγελματικό φυσικό αέριο και ρεύμα μαζί, ώστε να έχεις διπλό κέρδος και στα δύο τιμολόγια! Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του AnapseTo έχουν τη γνώση της αγοράς, προκειμένου να σου προσφέρουν το κατάλληλο συμβόλαιο φυσικού αερίου και ρεύματος για την επιχείρησή σου.

  Αφού ολοκληρώνουμε την έρευνα στους παρόχους, σου προτείνουμε συνδυαστικά προγράμματα για αέριο και ρεύμα για την επιχείρησή σου, που σε απαλλάσσουν από ετήσιες συνδρομές και ρήτρες για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Παράλληλα, η χρέωση στους λογαριασμούς γίνεται υπολογίζοντας την πραγματική κατανάλωσή σου και το σωστό ποσό κρατικής επιδότησης!  

  Τσέκαρε την ελάφρυνση, που πετυχαίνεις στους λογαριασμούς και προχώρησε άμεσα σε αλλαγή παρόχου. Εξοικονόμησε χρήματα με ένα συνδυαστικό πρόγραμμα για αέριο και ρεύμα για επιχειρήσεις, «κομμένο και ραμμένο» στις ανάγκες σου!

  Η ομάδα μας διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και γνώση της αγοράς, ώστε να σου εξασφαλίσει έναν αξιόπιστο πάροχο ενέργειας, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις για πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας στο μαγαζί ή στην επιχείρησή σου.

  Απόκτησε πριν από όλους τα πιο φθηνά πακέτα επαγγελματικού ρεύματος & αερίου!

  Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα σε καλέσει ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας για να σε εξυπηρετήσει.

   Ενδιαφέρομαι για:

   Συχνές ερωτήσεις

   Ποια εταιρεία προσφέρει το φθηνότερο επαγγελματικό φυσικό αέριο και ρεύμα;

   Πριν δώσουμε την απάντηση στο καυτό ερώτημα «Ποια εταιρία προσφέρει φθηνό επαγγελματικό φυσικό αέριο και ρεύμα;», θα εξηγήσουμε ποιες είναι οι επιβαρύνσεις, που φουσκώνουν τους λογαριασμούς και από ποιες μπορείς να απαλλαγείς.

   Η εταιρία ηλεκτρικού ρεύματος που σε συμφέρει, είναι εκείνη που υλοποιεί, όσα υπόσχεται και χρεώνει μόνο ό,τι καταναλώνεις. Συνεπώς, γνωρίζοντας την κατανάλωσή σου και τις χρεώσεις, δεν θα βρεθείς μπροστά σε καμία δυσάρεστη έκπληξη και ούτε θα περιμένεις για εκπτώσεις, που δεν θα έρθουν ποτέ. Να θυμάσαι τα εξής:

   • Κάποιοι πάροχοι αναφέρουν την τιμή κιλοβατώρας (βασική τιμή προμήθειας) χωρίς να θίγουν το μηχανισμό διακύμανσης που θα χρεώσουν. Αυτό σημαίνει για σένα ότι η ΤΕΛΙΚΗ τιμή προμήθειας είναι εντελώς διαφορετική, καθώς προκύπτει προσθετικά.  Επίσης, έχουν ενσωματώσει άλλες χρεώσεις, όπως η ετήσια συνδρομή. 
   • Επιπλέον, έχουν μειώσει ή μηδενίσει την έκπτωση συνέπειας στα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας. Στο AnapseTo σου προτείνουμε συνδυαστικά προγράμματα αερίου και ρεύματος για την επιχείρηση ή την επαγγελματική σου στέγη, με ξεκάθαρες χρεώσεις και εξασφαλισμένες εκπτώσεις. 
   • Σε αυτό πρόσθεσε και την πλήρη συμμετοχή στις κρατικές ενισχύσεις, μία ελάφρυνση που σίγουρα την έχεις ανάγκη, είτε είσαι οικιακός καταναλωτής, είτε επιχείρηση. Η επιδότηση αφορά λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος χαμηλής τάσης και εφαρμόζεται σε όλους τους καταναλωτές ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτως εισοδηματικών ή λοιπών περιουσιακών κριτηρίων (νοικοκυριά, επιχειρήσεις, επιτηδευματίες κλπ). Ωστόσο, πρέπει να έχεις τη διαβεβαίωση, ότι ο πάροχος θα ενσωματώσει την κρατική επιδότηση στους λογαριασμούς.
   • Εκμεταλλεύσου τη δυνατότητα, που σου δίνουν κάποιοι προμηθευτές να ελέγχεις εξ’ αποστάσεως την κατανάλωση φυσικού αερίου και επαγγελματικού ρεύματος και να παρεμβαίνεις σε περίπτωση υπερκατανάλωσης. 

   Επαγγελματικό ρεύμα και φυσικό αέριο χωρίς ρήτρα προσαρμογής

   Πολλοί επαγγελματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είδαν διπλάσιους λογαριασμούς ρεύματος εξαιτίας της ρήτρας αναπροσαρμογής. Με ένα από τα συνδυαστικά προγράμματα για επαγγελματικό ρεύμα και αέριο από το AnapseTo θα σταματήσεις να ανησυχείς για τη ρήτρα, γιατί δεν πρόκειται να σου επιβληθεί. 

   Έχοντας άριστη γνώση της αγοράς ενέργειας σου προτείνουμε ιδιωτικούς παρόχους ενέργειας, που δεν επιβάλλουν ρήτρα αναπροσαρμογής για ηλεκτρικό ρεύμα αλλά ούτε και το αέριο. Μην χάνεις άλλο χρόνο και μείωσε άμεσα τα ενεργειακά κόστη της επιχείρησής σου!  

   Τι να προσέξω στην επιλογή προγράμματος;

   Αυτό που σε «πονάει» είναι οι υποσχέσεις για εκπτώσεις, που δεν υλοποιούνται αλλά και οι κρυφές χρεώσεις που ανακαλύπτεις σε κάθε λογαριασμό, είτε πρόκειται για επαγγελματικό, είτε για οικιακό φυσικό αέριο και ρεύμα. Πριν υποβάλεις αίτηση για φθηνό αέριο και ρεύμα για την επιχείρηση σου, κάνε έρευνα αγοράς.

   • Βεβαιώσου ότι ο προμηθευτής, δεν επιβάλλει πρόσθετη συνδρομή ή ρήτρα αποχώρησης
   • Πέτυχε πλήρη διαφάνεια στις χρεώσεις. Αξιοποίησε τη δυνατότητα να στέλνεις τις μετρήσεις στον πάροχο και να έχεις πραγματική χρέωση ενέργειας.
   • Διασφάλισε ότι θα έχεις τις εκπτώσεις, που σου υπόσχονται κατά την υπογραφή του συμβολαίου.
   • Τσέκαρε το ύψος του παγίου. Ακόμη και αν πρόκειται για 5 ή 10 ευρώ, σκέψου ότι αφορά δύο λογαριασμούς (φυσικού αερίου και ρεύματος) και τα τιμολόγια όλου του χρόνου. 

   Αλλαγή παρόχου ρεύματος και φυσικού αερίου για επιχειρήσεις

   Είναι πλέον εύκολο, να «σπάσεις» το συμβόλαιό σου, προκειμένου να εξασφαλίσεις φθηνό αέριο και ρεύμα για την επιχείρησή σου. Για να μην κουράζεσαι και προβληματίζεσαι, απευθύνσου στο AnapseTo και θα έχεις εύκολα και δωρεάν μία ολοκληρωμένη και οικονομική προσφορά για νέο πρόγραμμα σε επαγγελματικό ρεύμα και αέριο.

   Αλλαγή εταιρείας προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας

   Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή είναι πολύ απλή, χωρίς να υπάρχει επιπλέον χρέωση ή η ανάγκη αλλαγής του μετρητή της επιχείρησης. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να υπογράψεις μία σύμβαση Προμήθειας, προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

   Αλλαγή εταιρείας προμήθειας φυσικού αερίου

   Αρχικά, πρέπει να υποβάλλεις αίτηση προμήθειας στο νέο πάροχο φυσικού αερίου για επιχειρήσεις. Μπορείς να υποβάλεις έγγραφη καταγγελία της τωρινής σύμβασης ή να εξουσιοδοτήσεις τον νέο προμηθευτή να την υποβάλει εκ μέρους σου.

   Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να αλλάξω πάροχο αερίου και ρεύματος στην επιχείρησή μου;

   Η καλύτερη στιγμή για να αλλάξεις πάροχο αερίου ή ρεύματος στην επιχείρηση σου είναι ΤΩΡΑ! Ακόμη και το ένα επιπλέον ευρώ είναι σημαντικό και χρήσιμο! Μην στερείς από την επιχείρησή σου ρευστότητα, η οποία θα διοχετευτεί σε άλλες δαπάνες.

   Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας του AnapseTo για πρόγραμμα φυσικού αερίου για το σπίτι ή την επαγγελματική σου στέγη αλλά και για επαγγελματικό ή οικιακό ρεύμα.

   Ένας σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει, για να σου προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο προμήθειας για επαγγελματικό φυσικό αέριο και ρεύμα βασισμένο στις ενεργειακές σου ανάγκες. Μη χάνεις άλλο χρόνο!

   Χρειάζεσαι φθηνό ρεύμα & φυσικό αέριο για την επιχείρησή σου;

   Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου!

    Είναι το Ρεύμα & Αέριο από τον ίδιο πάροχο;

    Ποιον πάροχο έχεις για το Ρεύμα;

    Φωτογραφία του Τελευταίου Λογαριασμού Ρεύματος
    (προαιρετικά)

    Ποιον πάροχο έχεις για το Αέριο;

    Φωτογραφία του Τελευταίου Λογαριασμού Αερίου
    (προαιρετικά)

    Ποιον πάροχο έχεις;

    Φωτογραφία των Τελευταίων Λογαριασμών
    (προαιρετικά)

    Έχεις κάποια απορία;

    Back to top

    Μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς

    Άφησε μας το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου

     Σ' ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

     Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό!