Σου βρίσκουμε δωρεάν τον πιο φθηνό πάροχο οικιακού

Φυσικού αερίου!

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα σε καλέσει άμεσα για να σου προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα φυσικού αερίου για το σπίτι σου. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου τώρα!

  Έχεις κάποια απορία;

  Ψάχνεις για Οικιακό Φυσικό Αέριο;

  Βρες έναν έμπιστο σύμβουλο που θα σου προσφέρει λύσεις φυσικού αερίου για το σπίτι!

  Δες πως να το ανάψεις

  Συμπληρώνεις την φόρμα με τα στοιχεία σου.

  Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας σου τηλεφωνεί άμεσα.

  Αλλάζεις πάροχο χωρίς να κουνηθείς.

  Βλέπεις ουσιαστική μείωση στο λογαριασμό σου.

  Φυσικό Αέριο για το σπίτι

  Η αίτηση για φυσικό αέριο στο σπίτι, μοιάζει πραγματικά μονόδρομος, με όλα όσα συμβαίνουν στην αγορά ενέργειας. Σταμάτα να πληρώνεις κρυφές χρεώσεις και συνδρομές και να περιμένεις τις εκπτώσεις, που δεν θα έρθουν ποτέ. Για το φυσικό αέριο στο σπίτι, χρειάζεσαι έναν αξιόπιστο πάροχο αερίου, που χρεώνει ακριβώς και μόνο ό,τι καταναλώνεις.

  Ήρθε η ώρα να αλλάξεις πρόγραμμα αερίου, ώστε επιτέλους να μειωθεί ο λογαριασμός σου και να έχεις τις εκπτώσεις, που σου υποσχέθηκαν. Προχώρησε τώρα σε αλλαγή παρόχου και βρες το πρόγραμμα με το οικιακό φυσικό αέριο που συμφέρει την τσέπη σου.

  Οι ενεργειακοί σύμβουλοι του AnapseTo έχουν κάνει έρευνα για σένα, ώστε να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, να σου προτείνουν τον κατάλληλο προμηθευτή φυσικού αερίου, που σε απαλλάσσει από συνδρομές και κρυφές χρεώσεις. Ναι, ακριβώς! Τέρμα για σένα οι υπέρογκοι λογαριασμοί. Ξεκινάς να πληρώνεις  μόνο όσο καταναλώνεις και χωρίς άλλες επιβαρύνσεις.

  Με τα πακέτα του AnapseTo, κερδίζεις το μέγιστο, καθώς έχεις τον έλεγχο της κατανάλωσής σου και πληρώνεις μόνο αυτή και όχι άλλα χαράτσια. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα σου προτείνουμε προγράμματα φυσικού αερίου και τον κατάλληλο πάροχο για έχεις το πιο φθηνό αέριο και να δεις μείωση από τον πρώτο κιόλας μήνα της σύμβασής σου!

  Απόκτησε πριν από όλους τα πιο φθηνά πακέτα φυσικού αερίου για το σπίτι!

  Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα σε καλέσει ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας για να σε εξυπηρετήσει.

   Ενδιαφέρομαι για:

   Συχνές Ερωτήσεις

   Ποια εταιρεία φυσικού αερίου με συμφέρει για να έχω φθηνό φυσικό αέριο στο σπίτι μου;

   Η εταιρία, που σε συμφέρει για οικιακό φυσικό αέριο, μοιάζει σαν αστικός μύθος. Όμως, δεν είναι! Η σύγκριση των προγραμμάτων φυσικού αερίου ως προς την τιμολογιακή πολιτική, τις εκπτώσεις και τα προνόμια, που προσφέρουν, σε οδηγήσει στην καλύτερη λύση. Με βάση τα παραπάνω αποκτάς ξεκάθαρη εικόνα για το ποια εταιρεία σε συμφέρει και ποια όχι.

   Εκμεταλλεύσου τη δυνατότητα, που σου δίνουν κάποιοι πάροχοι φυσικού αερίου να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή την κατανάλωσή σου και κάθε μήνα να δηλώνεις ο ίδιος τις ενδείξεις σου. Θα λαμβάνεις εκπτώσεις και προνόμια, που προκύπτουν από το πρόγραμμά σου και θα πάρεις μία μεγάλη ανάσα.

   Ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης φυσικού αερίου;

   Πριν προχωρήσεις σε έρευνα για την εγκατάσταση φυσικού αερίου στο σπίτι σου σε επίπεδο αυτόνομης ή κοινόχρηστης σύνδεσης και στην επιλογή της εταιρείας, βεβαιώσου ότι υπάρχει διαθέσιμη παροχή δικτύου στον δρόμο, όπου βρίσκεται το κτίριο σου.

   Έλεγχος διαθεσιμότητας και αίτηση για σύνδεση στο δίκτυο φυσικού αερίου

   Αφού βεβαιωθείς ότι μπορεί να γίνει η σύνδεση της κατοικίας με το δίκτυο φυσικού αερίου, υποβάλεις αίτηση για σύνδεση και καταλήγεις ανάμεσα στους παρόχους φυσικού αερίου

   Υποβολή φακέλου αιτήματος σύνδεσης στην ΕΔΑ

   Για να εξοικονομήσεις χρόνο, προχώρησε άμεσα με την υποβολή των δικαιολογητικών για τον μετρητή και τη μελέτη εγκατάστασης για σύνδεση στο δίκτυο φυσικού αερίου. Στη συνέχεια, όταν έχεις το Συμβόλαιο Σύνδεσης Φυσικού Αερίου, μας ενημερώνεις και αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν όλη τη διαδικασία πρώτης σύνδεσης και ενεργοποίησης αερίου.

   Προμήθεια και εγκατάσταση λέβητα

   Αφού καταλήξεις στον επαγγελματία, που θα αναλάβει τις εργασίες εγκατάστασης, ακολουθούν οι εξής διαδικασίες: 

   • τοποθετείται ο λέβητας και ο σωλήνας αερίου στο μπαλκόνι, εφόσον είναι κατάλληλο για τέτοια εγκατάσταση,
   • γίνεται η σύνδεση του λέβητα με κρύο νερό και κύκλωμα ζεστού νερού,
   • απομονώνεται η προηγούμενη εγκατάσταση και συνδέεται η καινούργια με τις γραμμές θέρμανσης,
   • τοποθετείται ο θερμοστάτης.

   Έλεγχος και έγκριση αιτήματος για τη σύνδεση στο δίκτυο φυσικού αερίου

   Κάποιος μηχανικός της ΕΔΑ έρχεται στο χώρο σου για να ελέγξει την εγκατάσταση. Εφόσον ο έλεγχος είναι επιτυχής, εγκρίνει το αίτημα και ξεκινά η παροχή φυσικού αερίου για το σπίτι σου.

   Αλλαγή παρόχου για οικιακό φυσικό αέριο

   Όλοι οι λογαριασμοί και κυρίως της ενέργειας σου προκαλούν πονοκέφαλο. Θέλεις να προχωρήσεις σε αλλαγή προμηθευτή αερίου, ανακαλύπτεις μία συμφέρουσα προσφορά με φθηνό φυσικό αέριο, αλλά δεν είσαι σίγουρος, γιατί και το προηγούμενο πρόγραμμα φαινόταν ευνοϊκό και δεν ήταν! Γλίτωσε χρόνο και κυρίως χρήμα, επικοινωνώντας σήμερα με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας.

   Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή φυσικού αερίου είναι απλή. Θα χρειαστεί να υπογράψεις τη Σύμβαση Προμήθειας, προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Δεν έχεις καμία υποχρέωση αποζημίωσης στον προηγούμενο πάροχο αλλά ούτε και κάποια άλλη χρέωση. Μάλιστα, σου εξασφαλίζουμε συμβόλαια χωρίς δέσμευση παραμονής.

   Τι να προσέξω στην αλλαγή προγράμματος φυσικού αερίου;

   Είναι λογικό να σε ενδιαφέρει κάθε οικονομική προσφορά, προκειμένου να μειώσεις τα πάγια έξοδα του σπιτιού σου. Είναι όμως πραγματική η διευκόλυνση αυτή; Έχει διάρκεια;

   Ειδικά τους χειμερινούς μήνες, χρειάζεσαι εξασφαλισμένη λύση θέρμανσης. Αν και η διαδικασία αλλαγής παρόχου είναι εύκολη και ανέξοδη, δεν θα πρέπει να αναζητάς συνεχώς εναλλακτικές σε κάτι τόσο βασικό, όσο το φυσικό αέριο και το ρεύμα στο σπίτι σου.

   Για φθηνότερο φυσικό αέριο πρέπει να προσέξεις:

   • Τις τιμές των παρόχων φυσικού αερίου και την τιμολογιακή πολιτική, ώστε η χρέωση στα συμβόλαια του φυσικού αερίου να γίνεται με βάση την πραγματική κατανάλωση ενέργειας ανά μήνα.
   • Την επιβολή επιπλέον χρεώσεων, όπως πάγιο ή πρόσθετη συνδρομή.
   • Το ποσοστό της έκπτωσης, όπως αυτό έχει διευκρινιστεί από τον πάροχο.
   • Πλήρη συμμετοχή στις κρατικές επιδοτήσεις.

   Αναζήτησε τώρα την καλύτερη λύση για οικονομικό φυσικό αέριο για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, ώστε να ηρεμήσεις από τις παράλογες χρεώσεις. 

   Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας βρίσκουν το ιδανικό πρόγραμμα φυσικού αερίου για το σπίτι σου και αυτό θα το διαπιστώσεις από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό. Ρώτησέ τους, για το καλύτερο πρόγραμμα για οικιακό ή επαγγελματικό ρεύμα, ώστε να μειώσεις άμεσα τους λογαριασμούς σου και να μην χάσεις άλλο ευρώ.

   Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να αλλάξω πάροχο φυσικού αερίου στο σπίτι μου;

   Μην αναρωτιέσαι «Αν πρέπει να αλλάξω πάροχο φυσικού αερίου;». Η απάντηση είναι ΝΑΙ

   Χρειάζεσαι χαμηλές χρεώσεις, χωρίς ετήσια συνδρομή ή ρήτρες καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου, καθώς και αληθινές εκπτώσεις από την 1η ημέρα της σύμβασής σου! Στο AnapseTo σου προτείνουμε το καταλληλότερο πρόγραμμα οικιακού φυσικού αερίου, που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω δεδομένα. 

   Μην διστάσεις να προχωρήσεις άμεσα σε αλλαγή παρόχου φυσικού αερίου και να εξοικονομήσεις χρήματα από τους φουσκωμένους λογαριασμούς. 

   Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος του AnapseTo θα επικοινωνήσει για να σου προτείνει λύσεις «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα σου.

   Χρειάζεσαι φθηνό αέριο για το σπίτι σου;

   Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου!

    Ποιον πάροχο έχεις για το Αέριο;

    Φωτογραφία του Τελευταίου Λογαριασμού Αερίου
    (προαιρετικά)

    Έχεις κάποια απορία;

    Back to top

    Μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς

    Άφησε μας το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου

     Σ' ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

     Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό!