Σου βρίσκουμε δωρεάν το πιο φθηνό πακέτο για

επαγγελματικό ρεύμα!

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει άμεσα για να σου προτείνει το κατάλληλο επαγγελματικό πρόγραμμα ρεύματος σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου τώρα!

  Έχεις κάποια απορία;

  Ψάχνεις για Επαγγελματικό Ρεύμα;

  Απόκτησε έναν έμπιστο σύμβουλο που θα σου προσφέρει επαγγελματικές λύσεις ηλεκτρικής ενέργειας για την επιχείρησή σου!

  Δες πως να το ανάψεις

  Συμπληρώνεις την φόρμα με τα στοιχεία σου.

  Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας σου τηλεφωνεί άμεσα.

  Αλλάζεις πάροχο χωρίς να κουνηθείς.

  Βλέπεις ουσιαστική μείωση στο λογαριασμό σου.

  Ρεύμα για Επιχειρήσεις

  Υπάρχουν πάροχοι που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν φθηνό ρεύμα για επιχειρήσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι πολλές φορές διαφορετική. Φουσκωμένοι λογαριασμοί, αδικαιολόγητες επιβαρύνσεις και πάγια που δεν γνώριζες ότι θα πληρώσεις. 

  Σίγουρα έχεις ακούσει πολλές υποσχέσεις για προσφορές και εκπτώσεις στο επαγγελματικό ρεύμα, που δεν εκπληρώθηκαν ποτέ. Υπάρχει όμως κάποιος πάροχος που προσφέρει πραγματική έκπτωση συνέπειας και αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής σε όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου; 

  Σταμάτα να πληρώνεις παράλογα ποσά για το ρεύμα στην επιχείρησή σου και επικοινώνησε με το AnapseTo! Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας θα εντοπίσουν τον κατάλληλο προμηθευτή για το μαγαζί ή την επιχείρησή σου

  Αναλύουμε τις ενεργειακές σου ανάγκες και προτείνουμε την εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος που προσφέρει χαμηλές χρεώσεις από τον 1ο μήνα του συμβολαίου και για όλη την έκταση της σύμβασής σου. 

  Χωρίς ρήτρα αποχώρησης, με έκπτωση συνέπειας ή έκπτωση ρεύματος από τον πρώτο λογαριασμό, με ορθή εφαρμογή της κρατικής επιδότησης και χωρίς απαίτηση για πληρωμή της ρήτρας αναπροσαρμογής

  Μην περιμένεις άλλο! 

  Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας του AnapseTo και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να εξασφαλίσεις το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σου με το πιο φθηνό επαγγελματικό ρεύμα!

  Απόκτησε πριν από όλους τα πιο φθηνά πακέτα ρεύματος!

  Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα σε καλέσει ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας για να σε εξυπηρετήσει.

   Ενδιαφέρομαι για:

   Συχνές Ερωτήσεις

   Ποια εταιρεία προσφέρει το πιο φθηνό επαγγελματικό ρεύμα;

   Συνεχώς ψάχνεις «ποια εταιρεία ρεύματος με συμφέρει;» και τελικά απογοητεύεσαι όταν ανακαλύπτεις, ότι δεν τηρεί όλα όσα σου υποσχέθηκε. Σου λένε ότι θα έχεις ξεκάθαρες χρεώσεις και μετά σε επιβαρύνουν με τη ρήτρα αναπροσαρμογής και βλέπεις τους λογαριασμούς να διπλασιάζονται. 

   Το κλειδί στην αναζήτηση της εταιρείας με φθηνό ρεύμα για επιχειρήσεις είναι να σου δίνει το πρόγραμμα, όπου πληρώνεις ότι καταναλώνεις με ξεκάθαρες χρεώσεις και εκπτώσεις. Ένα επιπλέον κριτήριο είναι η δυνατότητα που παρέχουν κάποιοι πάροχοι να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή την κατανάλωσή σου, λαμβάνοντας εκκαθαριστικό κάθε μήνα όπου δηλώνεις ο ίδιος τις ενδείξεις σου. 

   Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να λαμβάνεις και τις τυχόν εκπτώσεις συνέπειας που προκύπτουν από την εκάστοτε προσφορά ρεύματος.

   Στο AnapseTo έχουμε κάνει τη σύγκριση στις τιμές ρεύματος ανά εταιρεία και των προσφορών των παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος και έχουμε αυτήν την απάντηση για σένα με βάση τις ενεργειακές ανάγκες της επιχείρησης σου.

   Για ακόμη καλύτερη κατανόηση των αναγκών του επαγγελματικού σου χώρου, γίνεται η κατηγοριοποίηση των επιχειρήσεων με βάση την κατανάλωση ρεύματος. Μάθε σχετικά με τα προγράμματα που απευθύνονται σε επαγγελματίες χαμηλής ή μεσαίας τάσης και μείωσε το κόστος του επαγγελματικού ρεύματος

   Κατανάλωση ρεύματος χαμηλής τάσης

   Η χαμηλή τάση αφορά επιχειρήσεις και κοινόχρηστους χώρους που χρησιμοποιούν ρεύμα ισχύος έως και 25 kVA, από επιχειρήσεις που κάνουν χρήση τάσης μεγαλύτερης των 25kVA και μικρότερης των 250kVA, και από επιχειρήσεις των οποίων οι ημερήσιες ανάγκες κατανάλωσης είναι διαφορετικές από τις νυχτερινές.

   Κατανάλωση ρεύματος μέσης τάσης

   Οι εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις καταναλώνουν ισχύ υψηλότερη των 250kVA, και άρα τα πακέτα τους πρέπει να είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.

   Ποιο χρώμα τιμολογίου να επιλέξω για επαγγελματικό ρεύμα χωρίς ρήτρα προσαρμογής;

   Η πρώτη ερώτηση που θα κάνεις αναζητώντας νέο πάροχο: «Μπορώ να βρω επαγγελματικό ρεύμα χωρίς ρήτρα προσαρμογής;» 

   Ας δούμε αρχικά το πώς επηρεάζει το χρώμα τιμολογίου που θα επιλέξεις:

   Το πράσινα τιμολόγια είναι ημικυμαινόμενα και ημισταθερά και περιλαμβάνουν ρήτρα αναπροσαρμογής. Έχουν κλειδωμένη τιμολόγηση από την αρχή κάθε μήνα, που σημαίνει ότι οι απότομες αλλαγές στις τιμές της χονδρεμπορικής αγοράς δεν επηρεάζουν αμέσως τον τελικό λογαριασμό. Από την άλλη, στα κίτρινα κυμαινόμενα η τιμή είναι χαμηλή και ορίζεται κυρίως από την αγορά ενέργειας και όχι από τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

   Αντιθέτως, με το μπλε τιμολόγιο, που είναι σταθερό, μπορεί να έχεις υψηλότερες τιμές, ωστόσο δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής, οπότε ξέρεις τι θα πληρώνεις, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. 

   Θέλεις να γλυτώσεις την πρόσθετη επιβάρυνση; Σταμάτα να ανησυχείς και να αγχώνεσαι με τη βοήθεια του AnapseTo

   Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι ενέργειας του AnapseTo θα σε βοηθήσουν να βρεις εναλλακτικούς παρόχους ρεύματος που δεν επιβάλλουν ρήτρα αναπροσαρμογής για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου, σε όποια κατηγορία κατανάλωσης ρεύματος και αν ανήκεις (χαμηλή ή μεσαία). 

   Εξοικονόμησε χρήματα με το ρεύμα για επιχειρήσεις και κάλυψε πλήρως τις ενεργειακές σου ανάγκες χωρίς επιβολή της ρήτρας αναπροσαρμογής!

   Τι να προσέξω στην επιλογή προγράμματος;

   Η διαδικασία του να ψάχνεις το πιο φθηνό επαγγελματικό ρεύμα, σου τρώει χρήμα και χρόνο. Για να γίνει η ζωή σου πιο εύκολη, έχε στο νου σου τα εξής: 

   Έκπτωση συνέπειας

   Με την έκπτωση συνέπειας, οι εταιρείες επιβραβεύουν τους συνεπείς καταναλωτές, που σπεύδουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς πριν τη λήξη της προθεσμίας. Στο ΑnapseTo έχουμε προγράμματα για ρεύμα στο σπίτι και για την επιχείρηση στα οποία η έκπτωση ισχύει από την αρχή του συμβολαίου και χωρίς να τη χάνουν ακόμη και αν αλλάξουν πάροχο, ακριβώς επειδή εφαρμόζεται από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό!

   Κρατική επιδότηση

   Το ζήτημα της κρατικής επιδότησης είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει να προσέξεις. Χρειάζεται να είστε σίγουροι ότι ο προμηθευτής σας τηρεί σωστά το ποσό της κρατικής επιδότησης, ειδικά σε επαγγελματικές παροχές. 

   Κάθε μήνα το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει το ακριβές ποσό κρατικής επιδότησης για τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής: 

   • Το ύψος της επιδότησης ανά μεγαβατώρα για μηνιαία κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες. 
   • Το ίδιο ποσό επιδότησης θα λάβουν και όσοι έχουν μηνιαία κατανάλωση πάνω από 500 κιλοβατώρες με την προϋπόθεση ότι θα μειώσουν κατά 15% τη μέση ημερήσια κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή.

   Γνωρίζεις αν έχεις λάβει το σωστό ποσό της κρατικής ενίσχυσης στον λογαριασμό ρεύματος για την επιχείρησή σου; Στο ΑnapseTo προτείνουμε εταιρείες ενέργειας που διασφαλίζουν την ορθή απόδοση της κρατικής επιδότησης

   Τιμή κιλοβατώρας (kWh)

   Οι παράγοντες, που διαμορφώνουν το ύψος της είναι η αρχική ανακοινωμένη τιμή του προγράμματος, η έκπτωση συνέπειας σε αυτό καθώς και το ποσό κρατικής επιδότησης. 

   Συνδρομή

   Αυτό που πρέπει αρχικά να αποφύγεις είναι η πρόσθετη συνδρομή, η οποία επιβάλλεται από πολλούς παρόχους. Εμείς σου βρίσκουμε παρόχους, που αναφέρουν ξεκάθαρα ότι δεν επιβάλλουν συνδρομή στους καταναλωτές.

   Αλλαγή παρόχου ρεύματος για επιχειρήσεις

   Τα νέα τιμολόγια, χωρίς ρήτρα, άνοιξαν το δρόμο στους καταναλωτές να αλλάζουν προμηθευτή επαγγελματικού και οικιακού ρεύματος ακόμη και στον ίδιο μήνα χωρίς «πέναλτι», δηλαδή χωρίς αποζημίωση για την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου.

   Συνεπώς, ο καταναλωτής είναι ελεύθερος να αναζητήσει άμεσα άλλο πάροχο για ρεύμα επαγγελματικό, καθώς θα είναι ένα διαφορετικό προϊόν, που δεν δεσμεύεται να το συνεχίσει. Σου δίνεται λοιπόν, όλος ο χρόνος και η δυνατότητα να αποφασίσεις, αν επιθυμείς να αλλάξεις εταιρεία ώστε να γλιτώσεις χρήματα.

   Για την αλλαγή παρόχου επαγγελματικού ρεύματος πρέπει να έχουν διευθετηθεί τυχόν οφειλές στην προηγούμενη εταιρεία ή να έχουν διακανονιστεί.

   Πότε να αλλάξω πάροχο ρεύματος στην επιχείρησή μου;

   Για να απαλλαγείς από κρυφές χρεώσεις, υπέρογκα ποσά και ρήτρες που φουσκώνουν ακόμη περισσότερο τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, κάνε αίτηση για φθηνό ρεύμα στην επιχείρησή σου ΧΘΕΣ!

   Οι ανάγκες της επιχείρησής σου δεν μπορούν να περιμένουν και δεν πρέπει να χάνουν ούτε ένα ευρώ σε ρήτρες ή πάγια που δεν πρέπει να πληρώνεις καθώς και σε εκπτώσεις που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

   Μπες τώρα στο AnapseTo και σε συνεννόηση με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας βρες το συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη έκπτωση συνέπειας, με πλήρη συμμετοχή στις κρατικές επιδοτήσεις, με απαλλαγή από τη ρήτρα αναπροσαρμογής, με πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση για όλες τις χρεώσεις και όλα αυτά από τον πρώτο μήνα του συμβολαίου σου.

   Εσύ θα χάσεις χρόνο; Βρες οικονομικά πακέτα για ρεύμα και φυσικό αέριο για επιχειρήσεις και πάρε μία ανάσα από τους αυξημένους λογαριασμούς. 

   Χρειάζεσαι φθηνό ρεύμα στην επιχείρησή σου;

   Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου!

    Ποιον πάροχο έχεις για το Ρεύμα;

    Φωτογραφία του Τελευταίου Λογαριασμού Ρεύματος
    (προαιρετικά)

    Έχεις κάποια απορία;

    Back to top

    Μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς

    Άφησε μας το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου

     Σ' ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

     Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό!