Προχώρησε σε σύγκριση παρόχων ρεύματος & εξοικονόμησε χρήματα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει άμεσα για να συγκρίνει τους παρόχους ρεύματος και να σου προτείνει το ιδανικό πρόγραμμα για εσένα εντελώς δωρεάν!   Έχεις κάποια απορία;

  Σύγκριση Παρόχων Ρεύματος

  Βρες έναν έμπιστο σύμβουλο που θα:

  • Κάνει σύγκριση των τιμών ρεύματος σε όλη την αγορά
  • Βρει τον πάροχο με το φθηνότερο οικιακό και επαγγελματικό ρεύμα για εσένα
  • Είναι δίπλα σου σε όλη τη διαδικασία αλλαγής παρόχου

  Δες πώς να αλλάξεις πάροχο

  Συμπληρώνεις την φόρμα με τα στοιχεία σου.

  Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας σου τηλεφωνεί άμεσα.

  Αλλάζεις πάροχο χωρίς να κουνηθείς.

  Βλέπεις ουσιαστική μείωση στο λογαριασμό σου.

  Σύγκριση τιμών Ρεύματος

  Έχεις κουραστεί να πληρώνεις υπέρογκα ποσά στο ρεύμα για το σπίτι ή την επιχείρησή σου; Κάθε φορά που έρχεται ο λογαριασμός ρεύματός σου, φοβάσαι να τον ανοίξεις; 

  Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να αξιολογήσεις των πάροχο του ρεύματός σου και το χρώμα του τιμολογίου σου, να συγκρίνεις τις τιμές παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας, να αλλάξεις πάροχο και να δεις μείωση στα έξοδά σου;

  Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως, με το AnapseTo γίνεται όλα εύκολα!

  Απόκτησε πριν από όλους τα πιο φθηνά πακέτα οικιακού ρεύματος!

  Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα σε καλέσει ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας για να σε εξυπηρετήσει.

   Ενδιαφέρομαι για:

   Συχνές Ερωτήσεις

   Γιατί να κάνω σύγκριση τιμών ρεύματος; 

   Ας το πούμε απλά, θέλεις να πληρώνεις λιγότερα για το οικιακό ρεύμα ή το επαγγελματικό; Σίγουρα, ναι! Αυτό μπορείς να το πετύχεις μόνο κάνοντας σύγκριση στο ρεύμα και στις τιμές των παρόχων ρεύματος

   Επιπλέον, η σύγκριση τιμολογίων, οι όροι και οι προϋποθέσεις της σύμβασης, οι προσφερόμενες εκπτώσεις και ο μηχανισμός διακύμανσης (πρώην ρήτρα αναπροσαρμογής) είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που πρέπει να λάβεις υπόψη για μια ενημερωμένη επιλογή. 

   Επειδή καταλαβαίνουμε ότι είναι πολλά, είμαστε εμείς εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις όλη τη διαδικασία μόνος σου. Οι επιλογές είναι πολλές, τα προγράμματα διαφοροποιούνται αρκετά, οπότε είναι εύκολα να νιώθεις περισσότερο μπερδεμένος. 

   Στο AnapseTo κάνουμε για σένα όλη τη δουλειά και σου προτείνουμε το κατάλληλο πάροχο για τις ανάγκες σου. 

   Τι πρέπει να προσέξω κατά τη σύγκριση των τιμολογίων ρεύματος

   Σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση η σύγκριση των τιμολογίων. Οι εξελίξεις στο Χρηματιστήριο της Ενέργειας είναι πολύ συχνές, οπότε το τι σε συμφέρει τώρα ενδεχομένως να είναι διαφορετικό απ’ ότι πριν από λίγο καιρό. Επομένως, το να επανεξετάσεις την επιλογή σου είναι πολύ σημαντικό. 

   Αρχικά, το μπλε τιμολόγιο έχει σταθερή τιμή κιλοβατώρας, όποτε αποφεύγεις τις αρνητικές εκπλήξεις, όμως αν θέλεις να αλλάξεις τιμολόγιο ή προμηθευτή πληρώνεις τη ρήτρα αποχώρησης.

   Με τα κίτρινα τιμολόγια έχεις χαμηλότερες τιμές οι οποίες ανακοινώνονται είτε στην αρχή του μήνα είτε στο τέλος, ωστόσο το ρίσκο να ανέβουν οποιαδήποτε στιγμή είναι πολύ πιθανό. Από την άλλη τα πράσινα που είναι ημικυμαινόμενα, με ένα ποσοστό σταθερής τιμής και ένα κυμαινόμενης, επηρεάζονται άμεσα από τις τιμές της αγοράς ενέργειας.

   Στο AnapseTo σε καθοδηγούμε ώστε να βρεις το χρώμα τιμολογίου που σε συμφέρει.

   Τι χρειάζεται για την αλλαγή παρόχου ρεύματος;

   Μετά τη σύγκριση, είδες ότι υπάρχουν πάροχοι ρεύματος με πιο φθηνό ρεύμα, οπότε γιατί να μην αλλάξεις πάροχο; Φοβάσαι ότι η διαδικασία είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα; Μην ανησυχείς, τα βήματα είναι απλά: 

   Αφού έχεις επιλέξεις τον νέο πάροχο που ταιριάζει στις ανάγκες σου, ο προσωπικός σου σύμβουλος ενέργειας επικοινωνεί με τον νέο πάροχο για να ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής.

   Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί είναι να προσκομίσεις ορισμένα βασικά δικαιολογητικά, όπως αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου, έναν πρόσφατο λογαριασμό ρεύματος και τον αριθμό παροχής. 

   Συνήθως, η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 10 ημερών χωρίς να διακοπεί η παροχή ρεύματος. Βεβαιώσου ότι οι προηγούμενοι λογαριασμοί σου έχουν εξοφληθεί για να αποφύγεις τυχόν καθυστερήσεις.

   Γιατί να επιλέξω το AnapseTo για τη σύγκριση παρόχων;

   Οι λόγοι είναι πολλοί! 

   1. Με το AnapseTo ξέρεις ότι θα βρεις το φθηνότερο ρεύμα. Θα ψάξουμε για συνδυαστικά πακέτα με οικιακό και επαγγελματικό ρεύμα, για προγράμματα που περιλαμβάνουν κρατικές επιδοτήσεις και προσφορές και που δεν έχουν κρυφές χρεώσεις.
   2. Έχεις δίπλα σου έμπειρους επαγγελματίες που θα σου πούνε όλη την αλήθεια και θα ξέρεις ακριβώς τι πληρώνεις. Διότι, πολλοί σού διαφημίζουν την αρχική τιμή της κιλοβατώρας, χωρίς να σου λένε ότι η τελική τιμή μπορεί να εξαρτάται από τις διακυμάνσεις στην αγορά ενέργειας.
   3. Ο προσωπικός σου σύμβουλος θα είναι δίπλα σου σε όλη τη διαδικασία, λύνοντάς σου κάθε απορία – ακόμη και μετά την υπογραφή του νέου σου συμβολαίου!

   Πάνω απ’ όλα, το AnapseTo είναι εδώ για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και την τσέπη σου πιο γεμάτη!

   Σύγκρινε τώρα τιμές & παρόχους;

   Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου!

    Ποιον πάροχο έχεις για το Ρεύμα;

    Φωτογραφία του Τελευταίου Λογαριασμού Ρεύματος
    (προαιρετικά)

    Έχεις κάποια απορία;

    Back to top

    Μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς

    Άφησε μας το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου

     Σ' ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

     Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό!