Σου βρίσκουμε δωρεάν το πιο φθηνό πακέτο

ρεύματος  αερίου  για το σπίτι σου!

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει άμεσα για να σου προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα οικιακού ρεύματος & φυσικού αερίου. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου τώρα!

  Έχεις κάποια απορία;

  Ψάχνεις για Οικιακό Ρεύμα & Φυσικό Αέριο μαζί;

  Απόκτησε έναν έμπιστο σύμβουλο που θα σου προσφέρει λύσεις οικιακού φυσικού αερίου και ρεύματος!

  Δες πως να το ανάψεις

  Συμπληρώνεις την φόρμα με τα στοιχεία σου.

  Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας σου τηλεφωνεί άμεσα.

  Αλλάζεις πάροχο χωρίς να κουνηθείς.

  Βλέπεις ουσιαστική μείωση στο λογαριασμό σου.

  Φυσικό Αέριο και Ρεύμα για το σπίτι

  Έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις πάροχο για οικιακό φυσικό αέριο και ρεύμα και να σταματήσεις να πληρώνεις χρυσάφι την κιλοβατώρα. Πλέον, οι κρυφές χρεώσεις αποτελούν παρελθόν και πληρώνεις, μόνο ό,τι καταναλώνεις!

  Για φθηνό ρεύμα και αέριο στο σπίτι είναι καιρός να αναζητήσεις μια αξιόπιστη λύση, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής και πρόσθετη συνδρομή, χωρίς δέσμευση συμβολαίου και χωρίς εγγύηση, εφόσον ενεργοποιήσεις την πάγια εντολή πληρωμής λογαριασμών. Βρες τον πάροχο, που εξασφαλίζει χαμηλότερες χρεώσεις και προνόμια, ώστε να δεις πραγματική ελάφρυνση.

  Βάλε τέλος στους «φουσκωμένους» λογαριασμούς από επιβαρύνσεις, που δεν σου αναλογούν και χωρίς τα προνόμια, που υποσχέθηκαν. Με την αλλαγή παρόχου, όχι μόνο εξασφαλίζεις την έκπτωση συνέπειας στα προγράμματα του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά τη λαμβάνεις από την πρώτη μέρα της σύμβασης.

  Για ένα τέτοιο συνδυαστικό πακέτο με οικιακό φυσικό αέριο και ρεύμα μαζί, απευθύνσου στους ενεργειακούς συμβούλους του AnapseTo. Εντοπίζουμε για σένα τον προμηθευτή ενέργειας με τα πιο συμφέροντα προγράμματα και τους πιο ευνοϊκούς όρους, για να κερδίζεις το μέγιστο όσων πληρώνεις, έχοντας τον έλεγχο της κατανάλωσής σου.

  Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα σου προτείνουμε προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος με ελαφρύνσεις από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό.

  Απόκτησε πριν από όλους τα πιο φθηνά πακέτα οικιακού αερίου & ρεύματος!

  Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα σε καλέσει ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας για να σε εξυπηρετήσει.

   Ενδιαφέρομαι για:

   Συχνές Ερωτήσεις

   Ποια εταιρία με συμφέρει για να έχω φθηνό ρεύμα και αέριο στο σπίτι μου;

   Ήρθε η ώρα να πεις «αλλάζω ρεύμα και φυσικό αέριο στο σπίτι», γιατί βρήκες την εταιρία, που σε συμφέρει περισσότερο.

   Η σύγκριση της τιμολογιακής πολιτικής που ακολουθεί η εταιρεία, θα σε οδηγήσει να βρεις τον κατάλληλο πάροχο ρεύματος και φυσικού αερίου για το σπίτι για να μειώσεις το κόστος ενέργειας στο νοικοκυριό σου. Σκοπός είναι να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, να μην επιβάλλει επιπλέον επιβαρύνσεις και να «φουσκώνει» τα τιμολόγια.

   Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τον προϋπολογισμό του σπιτιού σου, να ξέρεις εκ των προτέρων, τι θα πληρώσεις. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Αξιοποιώντας τη δυνατότητα, που δίνουν κάποιοι πάροχοι να ελέγχεις την κατανάλωσή σου, καθώς και να καταχωρείς τις ενδείξεις σου κάθε μήνα.

   Με μια νέα σύνδεση οικιακού ρεύματος και αερίου από το ΑnapseTo, θα βρεις τον πάροχο, που εξασφαλίζει ότι δεν θα πληρώσεις ρήτρα αναπροσαρμογής και σου προσφέρει σημαντικό ποσοστό έκπτωσης.

   Οικιακό ρεύμα και αέριο χωρίς ρήτρα προσαρμογής

   Σκέψου πόσα προνόμια θα έχεις ταυτόχρονα, εφόσον συνδυάσεις σε ένα πακέτο οικιακό ρεύμα και φυσικό αέριο.

   Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να εξασφαλίσεις είναι να απαλλαγείς από τη ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ρεύματος

   Αυτό επηρεάζεται κατά πολύ από το χρώμα τιμολογίου που θα επιλέξεις:

   Το πράσινα τιμολόγια είναι ημικυμαινόμενα και ημισταθερά και περιλαμβάνουν ρήτρα αναπροσαρμογής. Έχουν κλειδωμένη τιμολόγηση από την αρχή κάθε μήνα, που σημαίνει ότι οι απότομες αλλαγές στις τιμές της χονδρεμπορικής αγοράς δεν επηρεάζουν αμέσως τον τελικό λογαριασμό. Από την άλλη, στα κίτρινα κυμαινόμενα η τιμή είναι χαμηλή και ορίζεται κυρίως από την αγορά ενέργειας και όχι από τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

   Αντιθέτως, με το μπλε τιμολόγιο, που είναι σταθερό, μπορεί να έχεις υψηλότερες τιμές, ωστόσο δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής, οπότε ξέρεις τι θα πληρώνεις, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. 

   Βρες το κατάλληλο χρώμα και πακέτο για ρεύμα και φυσικό αέριο, ώστε να μην γονατίσει ο οικογενειακός προϋπολογισμός. Μην σπαταλάς χρήματα, όταν μπορείς να τα γλιτώσεις με την καθοδήγηση του AnapseTo. 

   Βρίσκουμε παρόχους ρεύματος και φυσικού αερίου για το σπίτι, οι οποίοι προσφέρουν όντως εκπτώσεις και χρεώνουν με βάση την πραγματική κατανάλωση και όχι με επιπλέον χαράτσια.

   Αλλαγή παρόχου οικιακού ρεύματος και φυσικού αερίου

   Αν αναρωτιέσαι πώς αλλάζω ρεύμα και φυσικό αέριο για το σπίτι μου, ένα είναι σίγουρο: Είναι εύκολο και ανέξοδο να κάνεις αίτηση για ρεύμα και αέριο στο σπίτι, όμως πριν προχωρήσεις, σκέψου τα εξής:

   • Η αλλαγή προμηθευτή φυσικού αερίου και ρεύματος είναι πλέον απλή και κυρίως, χωρίς καμία χρέωση.
   • Θα χρειαστεί να υπογράψεις Σύμβαση Προμήθειας προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
   • Δεν έχεις υποχρέωση αποζημίωσης στον προηγούμενο πάροχο.
   • Προτίμησε συμβόλαιο χωρίς δέσμευση παραμονής.

   Η αλλαγή παρόχου ρεύματος και φυσικού αερίου είναι πλέον μία τόσο απλή διαδικασία, που δεν θα το καταλάβεις καν. Ισχύουν τα εξής: 

   1. Νέα σύνδεση ή επανασύνδεση ρεύματος στο σπίτι ή επαγγελματικού ρεύματος: η ρευματοδότηση θα γίνει σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την κατάθεση των δικαιολογητικών.
   2. Αλλαγή παρόχου για οικιακούς πελάτες ή μικρούς επαγγελματικούς χώρους, που ηλεκτροδοτούνται ήδη: η αλλαγή θα γίνει το αργότερο σε 10 ημέρες.
   3. Για αλλαγή παρόχου φυσικού αερίου στο σπίτι απαιτούνται μέχρι και τρεις εβδομάδες από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης Προμήθειας, σύμφωνα με τις διαδικασίες του αρμόδιου Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής (ΕΔΑ).

   Τι να προσέξω στην αλλαγή προγράμματος;

   Αυτό που σε «καίει» σε ένα συνδυαστικό πακέτο είναι ξεκάθαρα η τιμή του ρεύματος και του φυσικού αερίου. Είναι λογικό να σε ενδιαφέρει κάθε προσφορά, προκειμένου να μειώσεις τα πάγια έξοδα του σπιτιού σου. 

   Βρες τον πάροχο, που προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές βάσει κατανάλωσης και δεν έχει κρυφές χρεώσεις. Δώσε έμφαση στην τιμή της κιλοβατώρας, ώστε να γνωρίζεις ακριβώς τι πληρώνεις. Χρειάζεσαι γραπτή δέσμευση για τις χρεώσεις, τα πάγια έξοδα και τις ρήτρες. Επίσης, ενημερώσου για την πολιτική της εταιρείας σχετικά με την ορθή απόδοση της κρατικής επιδότησης.

   Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας μπορούν να βρουν το ιδανικό πρόγραμμα φυσικού αερίου και ρεύματος για το σπίτι και θα το διαπιστώσεις από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό. Ρώτησε τους, τι μπορούν να κάνουν και με το οικιακό ή το επαγγελματικό ρεύμα, ώστε να μην χάσεις άλλο τα ευρώ σου.

   Πότε να αλλάξω πάροχο ρεύματος και αερίου στο σπίτι μου;

   Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και άλλαξε πάροχο οικιακού ρεύματος και αερίου σήμερα

   Χρειάζεσαι χαμηλές χρεώσεις κιλοβατώρας, χωρίς ετήσια συνδρομή ή ρήτρα αναπροσαρμογής καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασής σου καθώς και πραγματική χρέωση με βάση την κατανάλωση από την 1η ημέρα και τα χρειάζεσαι τώρα.

   Στο AnapseTo, σου προτείνουμε το καταλληλότερο πρόγραμμα οικιακού φυσικού αερίου και ρεύματος σε συνδυαστικό πακέτο, που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω. Αλλά ακόμη κι αν αναζητάς φυσικό αέριο για την επιχείρησή σου ή επαγγελματικό ρεύμα, είμαστε εδώ! 

   Μην ξεχνάς πως με τη βοήθεια των ενεργειακών μας συμβούλων θα πετύχεις το καλύτερο deal, ώστε να εξοικονομήσεις άμεσα χρήματα και να βάλεις ένα τέλος στους «φουσκωμένους» λογαριασμούς. 

   Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος του AnapseTo θα επικοινωνήσει για να σου προτείνει λύσεις «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα σου.

   Χρειάζεσαι συνδυαστικό πακέτο ρεύματος & φυσικού αερίου για το σπίτι σου;

   Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου!

    Είναι το Ρεύμα & Αέριο από τον ίδιο πάροχο;

    Ποιον πάροχο έχεις για το Ρεύμα;

    Φωτογραφία του Τελευταίου Λογαριασμού Ρεύματος
    (προαιρετικά)

    Ποιον πάροχο έχεις για το Αέριο;

    Φωτογραφία του Τελευταίου Λογαριασμού Αερίου
    (προαιρετικά)

    Ποιον πάροχο έχεις;

    Φωτογραφία των Τελευταίων Λογαριασμών
    (προαιρετικά)

    Έχεις κάποια απορία;

    Back to top

    Μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς

    Άφησε μας το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου

     Σ' ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

     Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό!