Σου Βρίσκουμε Δωρεάν τον πιο Φθηνό Πάροχο Ρεύματος!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει άμεσα για να σου προτείνει το ιδανικό πρόγραμμα για σένα! 



    Έχεις κάποια απορία;

    Βρες έναν έμπειρο σύμβουλο που θα:

    Σε κατατοπίσει για τις διαφορές μεταξύ μονοφασικού & τριφασικού
    Βρει ποιο σε συμφέρει καλύτερα
    Θα σου προτείνει πάροχο που προσφέρει το πιο φθηνό μονοφασικό ή τριφασικό ρεύμα

    Δες πώς να αλλάξεις πάροχο

    Συμπληρώνεις την φόρμα με τα στοιχεία σου.

    Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας σου τηλεφωνεί άμεσα.

    Αλλάζεις πάροχο χωρίς να κουνηθείς.

    Βλέπεις ουσιαστική μείωση στο λογαριασμό σου.

    Μονοφασικό ή Τριφασικό Ρεύμα

    Το μονοφασικό και το τριφασικό ρεύμα ακούγονται συχνά, αλλά πόσο καλά γνωρίζουμε τι είναι το καθένα και ποιο έχουμε;  Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να ξεκαθαρίσεις τους παραπάνω όρους και να δεις τι σε συμφέρει.

    Πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με την περιορισμένη ισχύ του μονοφασικού ρεύματος, ειδικά όταν χρησιμοποιούν πολλές ενεργοβόρες συσκευές ταυτόχρονα. Άλλοι ανησυχούν για το υψηλό κόστος εγκατάστασης του τριφασικού ρεύματος και θεωρούν ότι το τριφασικό ρεύμα είναι πιο ακριβό.

    Οπότε; Τι κάνεις;

    Το μονοφασικό και τριφασικό ρεύμα έχει το καθένα τα δικά του χαρακτηριστικά, θετικά και αρνητικά. Το τι θα αποφασίσεις τελικά εσύ εξαρτάται από το ποιο καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου.

    Βήμα 1ο: Διαπιστώνεις τι ρεύμα έχεις ελέγχοντας πάνω στον λογαριασμό ρεύματος την κατηγορία «Ενδείξεις Μετρητή». Αν η ένδειξη είναι 8 ή 12 kVA, τότε το ρεύμα σου είναι μονοφασικό. Αντίθετα, αν βλέπεις 15 ή 25 kVA (και άνω), αυτό σημαίνει ότι έχεις τριφασικό ρεύμα. 

    Βήμα 2ο: Εφόσον γνωρίζεις τι έχεις, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μια συνολική αξιολόγηση του λογαριασμού μέσω ενός αξιόπιστου εργαλείου. Με το AnalyseΤο κάνεις μια συνολική εκτίμηση και βλέπεις αν έχεις το κατάλληλο χρώμα τιμολογίου και πάροχο ρεύματος.

    Βήμα 4ο: Συμπληρώνεις τη φόρμα επικοινωνίας του AnapseTo. Ο εξειδικευμένος μας σύμβουλος σε καλεί και όχι μόνο καλύπτει όλες σου τις απορίες σχετικά με το μονοφασικό και τριφασικό ρεύμα και τι να επιλέξεις, αλλά σου προτείνει πάροχο με το φθηνότερο ρεύμα. Γιατί, ό,τι ρεύμα και να διαλέξεις, είναι εξίσου σημαντικό να έχεις πάροχο με χαμηλή τιμή κιλοβατώρας και το σωστό τιμολόγιο για σένα. 

    Βήμα 3ο: Απολαμβάνεις επαγγελματικό και οικιακό ρεύμα κομμένο και ραμμένα στα μέτρα σου, τόσο απλά.

    Απόκτησε πριν από όλους τα πιο φθηνά πακέτα οικιακού ρεύματος!

    Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα σε καλέσει ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας για να σε εξυπηρετήσει.

      Ενδιαφέρομαι για:

      Συχνές Ερωτήσεις

      Τι Είναι το Μονοφασικό Ρεύμα

      Είναι το πιο συνηθισμένο είδος ρεύματος που χρησιμοποιείται στα περισσότερα σπίτια και μικρές επιχειρήσεις. Το μονοφασικό σύστημα παρέχει μια σταθερή τάση, συνήθως 230V στην Ευρώπη, η οποία είναι επαρκής για την τροφοδοσία των περισσότερων οικιακών συσκευών, όπως φωτιστικά, ψυγεία, πλυντήρια και άλλες μικρές ηλεκτρικές συσκευές.

      Είναι πιο απλό και λιγότερο δαπανηρό στην εγκατάσταση σε σχέση με το τριφασικό ρεύμα, αλλά έχει περιορισμένη ισχύ, που μπορεί να μην είναι επαρκής για βιομηχανικές εφαρμογές ή για τη χρήση πολλών ενεργοβόρων συσκευών ταυτόχρονα.

      Γιατί να το επιλέξω;

      Απλότητα Εγκατάστασης: Το μονοφασικό σύστημα απαιτεί μόνο δύο καλώδια (μια φάση και ένα ουδέτερο), καθιστώντας το πιο απλό και γρήγορο στην εγκατάσταση.

      Επαρκές για Καθημερινές Ανάγκες: Παρέχει τάση μέχρι 230V που είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων οικιακών συσκευών.

      Κατάλληλο για Μικρές Επιχειρήσεις και Κατοικίες: Ιδανικό για περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ανάγκη για μεγάλη ποσότητα ισχύος, όπως σε μικρές επιχειρήσεις ή σε σπίτια.

      Ωστόσο, στα μείον του είναι:

      • Δεν έχει μεγάλη ποσότητα ισχύος
      • Επειδή το δίκτυο είναι απλό, σε περίπτωση σφάλματος δεν υπάρχει τροφοδοσία.

      Τριφασικό Ρεύμα: Τι Είναι

      ο τριφασικό ρεύμα είναι ένα σύστημα ηλεκτρικής παροχής που χρησιμοποιεί τρεις αγωγούς για τη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας. Σε αντίθεση με το μονοφασικό, το τριφασικό ρεύμα μπορεί να μεταφέρει μεγαλύτερη ποσότητα ισχύος και παρέχει σταθερότερη τάση, συνήθως 400V.

       Ιδανικό: 

      • Για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή κατανάλωση ενέργειας, όπως βιομηχανικές μονάδες, μεγάλες επιχειρήσεις και κτίρια με πολλαπλές ενεργοβόρες συσκευές. 
      • Το τριφασικό σύστημα είναι πιο αποδοτικό στην κατανομή του φορτίου, καθώς η ισχύς μοιράζεται σε τρεις φάσεις, μειώνοντας έτσι το ρίσκο υπερφόρτωσης και φθοράς των συσκευών.
      • Αν προκύψει σφάλμα σε μία από τις φάσεις, οι άλλες δύο συνεχίζουν να τροφοδοτούν ισχύ, διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη λειτουργία των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο σύστημα. Σημαντικό για επιχειρήσεις που δεν μπορούν να αντέξουν διακοπές ρεύματος.

      Τα μειονεκτήματα: 

      • Το τριφασικό σύστημα απαιτεί τέσσερα καλώδια (τρία φάσης και ένα ουδέτερο), κάνοντάς το πιο σύνθετο στην εγκατάσταση και στη συντήρηση.
      • Tο πάγιο κόστος του τριφασικού ρεύματος είναι υψηλότερο σε σύγκριση με το μονοφασικό.

      Πώς Γίνεται η Αλλαγή από Μονοφασικό σε Τριφασικό Ρεύμα

      Αποφάσισες να κάνεις την αλλαγή και αναρωτιέσαι τι χρειάζεται για να βάλω τριφασικό ρεύμα;

      Αρχικά, ένας πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος αξιολογεί τον χώρο σου και ελέγχει αν υπάρχει τριφασικός πίνακας και τριφασική παροχή. Έπειτα, υποβάλεις αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή παροχής. Θα χρειαστεί να πληρώσεις το τέλος σύνδεσης και, μετά την έγκριση, ο ΔΕΔΔΗΕ θα αναβαθμίσει τον μετρητή σου. 

      Έπειτα, θα πρέπει να υπογράψεις νέα σύμβαση προμήθειας ρεύματος με τον πάροχό σου ή με καινούργιο πάροχο, προσαρμοσμένη στις νέες ρυθμίσεις του τριφασικού ρεύματος. Εδώ, το AnapseTo είναι στο πλευρό σου. Προχωράει δωρεάν σε σύγκριση παρόχων ρεύματος και σου βρίσκει, αυτόν που σε συμφέρει.

      Επιπλέον, αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία αλλαγής παρόχου, ώστε να μην σπαταλάς τον χρόνο σου τζάμπα. Αλλά και μετά το πέρας το νέου σου συμβολαίου είναι δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς.Με τόσες ευκολίες, όποια και αν είναι η ανάγκη σου για ρεύμα, ξέρεις πού να απευθυνθείς. Γρήγορα, απλά και αξιόπιστα, μόνο στο AnapseTo. 

      Βρες Τώρα το Πιο Φθηνό Ρεύμα

      Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου!

        Ποιον πάροχο έχεις για το Ρεύμα;

        Φωτογραφία του Τελευταίου Λογαριασμού Ρεύματος
        (προαιρετικά)

        Έχεις κάποια απορία;

        Back to top

        Μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς

        Άφησε μας το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου

          Σ' ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

          Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό!