Αξιολόγησε τον
Λογαριασμό Ρεύματός σου

← Υπολόγισε ξανά

Μάθε αν Έκανες τη Σωστή Επιλογή σε 3 μόνο βήματα

Επίλεξε πάροχο

Σημαντικές πληροφορίες:

Ο αναλυτής επικαιροποιείται 1 φορά τον μήνα.

Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2024

Θέλεις να ξέρεις τι πληρώνεις & να εξοικονομήσεις χρήματα;

Συμπλήρωσε τα απαραίτητα στοιχεία και θα σου βρούμε τη λύση που χρειάζεσαι.

Το χρόνο:

100€ — 154€

Το μήνα:

23€ — 45€

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία

και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να σου προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση

    Φόρμα Επικοινωνίας

    Μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς

    Άφησε μας το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου

      Έχεις κάνει σίγουρα τη σωστή επιλογή προμηθευτή ρεύματος και χρώματος τιμολογίου; Θέλεις να γνωρίζεις τι πληρώνεις με το χαμηλότερο ρίσκο και στην οικονομικότερη τιμή;

      Αξιολόγησε τον Λογαριασμό

      Μάθε ΤΩΡΑ ποια επιλογή ταιριάζει σε ΕΣΕΝΑ χωρίς «κρυφές» χρεώσεις.  

      Εύκολα
      Γρήγορα
      Αποτελεσματικά

      Απόκτησε Γνώση

      Ποια είναι τα συχνά λάθη στην επιλογή τιμολογίου ρεύματος και πώς μπορώ να τα αποφύγω;

      Καταρχάς, πολλοί καταναλωτές δεν έκαναν καμία επιλογή και επομένως η μετάβαση έγινε αυτόματα στο πράσινο τιμολόγιο, χωρίς να γνωρίζουν αν τους συμφέρει ή όχι. 

      Ακόμη, κι αν έκανες και εσύ το ίδιο λάθος, το να το αλλάξεις είναι στο χέρι σου! Οι επαγγελματίες του AnapseTo θα σου βρουν το κατάλληλο τιμολόγιο. 

      Επίσης, συχνά συμβαίνει να μην σε ενημερώνουν κατάλληλα για όλους τους όρους του συμβολαίου σου. Για παράδειγμα, πολλοί καταναλωτές επιλέγουν τιμολόγιο βασιζόμενοι μόνο στην αρχική τιμή, χωρίς να τους γνωστοποιούνται τυχόν διακυμάνσεις με πιθανές αυξήσεις κόστους. 

      Ποιο χρώμα τιμολογίου ρεύματος να επιλέξω;

      Το βασικό είναι να διαλέξεις έξυπνα αυτό που προσφέρει τη μέγιστη δυνατή αξία για σένα.

      Το κίτρινο αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή στις περιόδους καθόδου και ισορροπίας των τιμών. Όμως, πρέπει να προσέχεις τη σύμβαση, καθώς αυτή μπορεί να έχει και επιπλέον μηχανισμό διακύμανσης (πρώην ρήτρα αναπροσαρμογής). Τέλος, είναι σημαντικό ο προμηθευτής να μας ενημερώνει για τη χρέωση τουλάχιστον για τον τρέχοντα μήνα, ώστε να ξέρουμε τι θα πληρώσουμε βραχυπρόθεσμα.


      Από την άλλη, το μπλε τιμολόγιο αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή, σε περιόδους που αναμένεται αύξηση των τιμών προσφέροντας παράλληλα σταθερότητα και διαφάνεια.


      Τώρα, το πράσινο προσφέρει μια σχετική βάση σταθερότητας, αλλά περιλαμβάνει μηχανισμό διακύμανσης (πρώην ρήτρα αναπροσαρμογής) που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κόστος.


      Στο AnapseTo αξιολογούμε τις όλες τις παραπάνω επιλογές με βάση τις ανάγκες σου και βρίσκουμε το χρώμα τιμολογίου και τον πάροχο που προσφέρει πραγματικά το πιο φθηνό ρεύμα για το σπίτι ή την επιχείρησή σου.


      Σε κάθε περίπτωση η γνώση είναι δύναμη, γι’ αυτό τσέκαρε:
      Νέα τιμολόγια ρεύματος: Τι πρέπει να γνωρίζεις για να μην πληρώσεις παραπάνω; και έχε στο πλευρό σου τους έμπιστους σύμβουλους του AnapseTo που θα σε βοηθούν σε κάθε βήμα.

      Γνώρισε τι σε Συμφέρει

      Ελάττωσε το Ρίσκο

      Τι πρέπει να προσέχω πριν υπογράψω μια σύμβαση ρεύματος;

      Αρχικά έλεγξε την τιμολογιακή πολιτική, συμπεριλαμβανομένων των σταθερών και κυμαινόμενων χρεώσεων, καθώς και τυχόν μηχανισμό διακύμανσης (πρώην ρήτρα αναπροσαρμογής). Δώσε προσοχή στους όρους και τις προϋποθέσεις, όπως τη διάρκεια της σύμβασης και τους όρους για τυχόν πρόωρη λήξη και αν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης.

      Ποιο τιμολόγιο ρεύματος με συμφέρει αν θέλω να ελαχιστοποιήσω το ρίσκο και να μην έχω υψηλές μεταβολές στα ποσά που πληρώνω;

      Το κάθε τιμολόγιο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αν το βασικό σου μέλημα είναι να μειώσεις το ρίσκο και να ξέρεις κάθε μήνα τι θα πληρώνεις, κατευθύνσου προς το σταθερό μπλε τιμολόγιο.

      Αντίθετα, αν αναλαμβάνεις το ρίσκο ώστε να έχεις χαμηλότερες τιμές, τα κυμαινόμενα τιμολόγια, όπως το κίτρινο ή πορτοκαλί, μπορεί να είναι πιο συμφέρουσα επιλογή. Για να ξέρεις και τα «ψιλά γράμματα» και να κάνεις τη σωστή επιλογή, το AnapseTo είναι εδώ!

      Ελάττωσε το ρίσκο

      Μείωσε το Κόστος

      Γιατί είναι τόσο υψηλοί οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματός μου;

      Η υψηλή κατανάλωση ενέργειας, οι αυξήσεις στις τιμές της χονδρεμπορικής αγοράς ενδεχομένως να είναι παράγοντες που επηρεάζουν προς τα πάνω το τελικό ποσό του λογαριασμού σου. Ωστόσο, η επιλογή του προμηθευτή παίζει σημαντικό ρόλο. 

      Για παράδειγμα, εάν έχεις επιλέξει προμηθευτή με λιγότερο ευνοϊκούς όρους ή έχεις διαλέξει χρώμα τιμολογίου που δεν συμπίπτει με τις ανάγκες σου, στο τέλος ο λογαριασμός μπορεί να είναι περισσότερο «φουσκωμένος» απ’ ό,τι περίμενες…

      Πώς επηρεάζει η επιλογή του παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος το κόστος;

      Κάθε πάροχος προσφέρει διαφορετικά τιμολόγια και όρους σύμβασης. Στο AnapseTo  βρίσκουμε ποια εταιρεία έχει το πιο φθηνό ρεύμα και σου προτείνουμε προμηθευτή με ανταγωνιστικές τιμές ηλεκτρικού ρεύματος και προσφορές, ώστε να μειώσεις σημαντικά το συνολικό κόστος του ρεύματός σου.  

      Επιπλέον, συστήνουμε παρόχους που προσφέρουν ειδικά πακέτα ή συνδυαστικά προγράμματα με οικιακό ρεύμα μαζί με αέριο ή οικιακό με
      επαγγελματικό ρεύμα, τα οποία σε συμφέρουν. 


      Συμπληρώνοντας τη φόρμα, άμεσα και δωρεάν επικοινωνεί μαζί σου ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας και σε καθοδηγεί κατάλληλα.

      Μείωσε το κόστος

      Τι χρειάζεται για την αλλαγή παρόχου ρεύματος;

      Αρχικά, να τονίσουμε ότι δεν χρειάζεται να διστάζεις να αλλάξεις πάροχο. Εφόσον, υπάρχει τρόπος να πληρώνεις λιγότερα και να έχεις το πιο φθηνό ρεύμα, γιατί να το καθυστερείς; Εξάλλου, η διαδικασία είναι απλή και σύντομη:

      Επικοινωνείς με τον προσωπικό σου σύμβουλο, σε βοηθάει να βρεις το πρόγραμμα που σε βολεύει και το μόνο που έχεις να κάνεις μετά είναι να:

      1. Υποβάλλεις τα δικαιολογητικά για την αλλαγή παρόχου ρεύματος (Αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου, πρόσφατος λογαριασμός ρεύματος, αριθμός παροχής)

      2. Υπογράφεις το νέο σου συμβόλαιο

      3. Έχεις νέα σύνδεση εντός 10 ημερών χωρίς να διακοπεί η παροχή ρεύματος

      Επίλεξε το Καλύτερο Πρόγραμμα για Σένα

      Back to top

      Μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς

      Άφησε μας το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου

        Σ' ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

        Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό!